Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

 A nyár legkeresetteb erotikus jelmezei a KÁMA EROTIKA BARLANGBAN:

 

 
Sailor - Matrózlány

Fogj szelet a vitorládba ebben a fantasztikus 4 részes vitorlázó kosztümben. A top széles gallérját arany flitterrel varrták körbe és egy ravasz nyakkendő fedi fel a hátat és a dekoltázst. A három fodorral, kis zsebekkel és flitterekkel kiegészített miniszoknya csak fokozza a tengerész feelinget. 
A szetthez slip és tengerész emblémával ellátott kapitánysapka tartozik. 

Méret: S/M.


SailorSailor

 
Sailor
 

 
Secretary - Szexi titkárnő

Egy blúzból, szoknyából és megköthető gallérból álló rendkívül csábító, szexi, háromrészes titkárnő jelmez. A blúz elejét patent gombokkal szerelték. 

Méret: S/M.


Secretary

 
Secretary
 

 
Stewardess - légiutaskísérő

A világ egyik legszexisebb foglalkozásának jelmeze a stewardess. A ráncolt, rövid ujjú, imitált csatokkal díszített állógalléros ruhácska, a stewardessek egyenruhájának karakterét sugározza. A mély dekoltázs gyönyörűen kiemeli a mellet, valamint a hátsó hasíték, csábítóan felfedi a feneket. A rugalmas szövetnek köszönhetően tökéletesen testhez simuló, kényelmes viselet. A szettben tanga és sapka is megtalálható. 
A szárnyalás garantált! 

Méret: S/M.


StewardessStewardess

 
Stewardess
 

 
Police dress - Bárcsak minden rendőrnő így nézne ki ;)

Ötrészes szexis rendőrnő jelmez. amely egy ruhából egy rendőr sapkából és két övből áll. Az egyik a derékon csattal kapcsolható össze a másik dupla lánccal díszített és a combon csatolható be. A ruhát rugalmas szövetből varrták úgy, hogy tökéletesen testhez álló legyen. Felül a ruhát egy hátul bekapcsolható természetbarát bőr gallérral és egy nyakkendővel egészítették ki. A bal mellen jellegzetes Police feliratú plakett látható. A gallérral kontrasztban álló mély dekoltázsgyönyörűen kihangsúlyozza a mellet. A sapka teljes egészében vinilből készült, amely így különleges hangulatot ad a jelmeznek. A szettben tanga is található. 

Méret: S/M, L/XL, XXL.


Police dress

 
Police dress
 

 
Emergency dress - Életveszély esetén :)

Az Emergency dress egy ápolónő jelmez azon kacér, fantáziadús hölgyeknek, akiknek van bátorságuk azokat megvalósítani. A szett a ruhából, tangából az ápolónői sapkából és a kesztyűből áll. Az ápolónői köpeny mintájára szabott ruha gallérján az „obsessive emrgency” kitüntetés látható ugyan úgy, mint a zseben és a fejdíszen elhelyezett plaketteken. A ruhán elöl, két kocsis zipzár aminek segítségével a jelmez, csábítóan akár két irányból is kibontható. A hosszú fehér rugalmas anyagból készült kesztyű a könyök fölé ér. A szetoszkóp nem tartozéka a szettnek. 

Méret: S/M, L/XL.


Emergency dress

 
Emergency dress

Gyere a Káma Erotika Barlangba, és lepd meg magadat és kedvesedet valamelyik szexis jelmezzel, fehérneművel! Hidd el, a hatás nem marad el!

Várunk szeretettel!

 

Káma Erotika Barlang 

Fehérnemű és erotikabolt

Debrecen, Csapó u. 51. (székelykapus ház, pince)

Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig

Tel: 06 30 619 3637


 

 

Címkék: erotika debrecen fehérnemű szerepjáték jelmez káma obsessive

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr43171541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása