Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

Akár a Szilveszteri buliba, akár más alkalomra ajánlok egy semmiképp nem hétköznapi ötletet. A Bondage Ribbon/Tape, nyers fordításban valami olyasmi lenne, hogy latex szalag egy igen érdekes, sokrétűen felhasználható kiegészítő. 

Ránézésre olyan mint egy tekercs szines nagyméretű cellux, de valójában ez nem ragad a bőrödhöz, csak saját magához, ezért az anyag tulajdonsága inkább a folpackhoz hasonló. Annál persze vastagabb, és sokkal jobb a nyújthatósága, és a fedőképessége is.

Hogy mire is jó a latex szalag?

Használhatod egyszerüen bilincs vagy kötöző helyett, ha szeretnél kicsit vadulni az ágyban.
Illetve készíthetsz belőle mindenféle egyedi öltözetet. Csak a fantáziád szabhat korlátokat. Többféle szín közül választhatsz.

Mivel nem tapad a bőrödhöz, nem kell félned, hogy fájdalmat okoz majd a levétele. Egyszerüen levághatod, vagy letépheted magadról. Egyszer használatos, de olcsó ára miatt megéri a "beruházást" :) 
Ime néhány kép, hogy el tudd képzelni miről beszélek. Ha tetszik, gyere azonnal, és vásárolj néhány tekercset!

Káma Erotika Barlang Debrecen, Csapó u. 51.Tel: 06 30 619 3637 
Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig

 

 


Címkék: debrecen szilveszter fehérnemű latex szexshop kamaerotika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr993506607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása