Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

Öltözz szexis vámpírnak, buja boszorkánynak vagy csábító kalózlánynak a KÁMA EROTIKA BARLANGBAN levő ruhák és néhány mókás kiegészítő segítségével!

Október 31. a töklámpások, jelmezbálok és Halloween bulik ideje. Ma már nem csak a gyerekek öltöznek be, hódítanak a jelmezes partyk, ahol egy éjszakára mindenki átalakul valamilyen – nem feltétlenül ijesztő – figurává. Te is megvillanthatod bohókás és bevállalós oldaladat ezekben az ünnephez illő, mégis csábítóan csajos Halloween szerelésekben!

Boszorkány

Ha csábítóan bűbájos boszorkánynak öltöznél, mindössze egy combfix, rövid ruhácska és egy Halloween környékén könnyen beszerezhető csúcsos kalap kell. Az sem baj, ha varázspálcát nem találsz hozzá – a megjelenéseddel fogsz elvarázsolni mindenkit!

Rendőrnő

Amerikában a “tradicionális” halloween alakok utáni legnépszerűbb jelmez a szexis rendőrnő – egy bilincs, gumibot vagy játékpisztoly bármilyen fekete, kihívó szereléssel párosítva azonnal elárulja, hogy kinek öltöztél.

Szobalány

Tüllruha, hálós harisnya, szaténkesztyű és fodros fejpánt – csak ennyi kell! De hogy még meggyőzőbben játszd el az érzéki cselédlányt, kacér mosollyal és kis tollseprűvel robbanj be a figyelem középpontjába. Ez a jelmez nem csak halloweenkor hódít!

Vámpír

Légy az éjszaka érzéki úrnője: vedd elő az összes csipkés vagy hálós darabodat, a kesztyűket, fűzőket és műanyag vámpírfogakat! Kombinálhatod a vöröset és feketét is, a lényeg a kissé gótikus, sötéten misztikus összhatás, amit vörösre húzott ajkakkal és éjfekete szempillákkal tehetsz még vadabbá.

Kalóznő

A tengerek hercegnője kalóz kalapjával és kardjával a legvadabb nő, akit a partyra meghívtak! Nem kellenek halálfejes zászlók, csak húzz egy puffos ujjú blézert, térdnadrágot és magas szárú csizmát – ha pedig van hozzá egy minél szélesebb öved, azt se felejtsd otthon.

Szexi nővér

Nem tipikusan ijesztő figura, de szintén népszerű nővérkének öltözni. Persze a szexis változatnak: fehér miniruha, csipkés harisnya, magassarkú és sztetoszkóp. Ráadásul ki is tűnsz majd benne a boszorkányok és vámpírok egyhangúan sötét soraiból!

Playboy nyuszilány

Na ez sem az ijesztgetős kategória, de vannak lányok, akiknek sokkal jobban áll a pink és a csillogás, mint a sötét, véres darabok. Ráadásul jelmezed Húsvétkor újra aktuális lesz :)

Ördög és Angyal lány

Legkedvesebb barátnőddel öltözzetek párba! Már csak azt kell eldöntenetek, melyikőtök lesz a szent és melyik a vad csábító... Mindkét megoldás megdobogtathatja a a férfisziveket!

Nincs még jelmezed?

A KÁMA EROTIKA BARLANGRA az utolsó pillanatban is számíthatsz!
Október 29-én szombaton, és október 31-én hétfőn is 10-20 óráig NYITVA!
Várunk! Debrecen, Csapó u. 51.

 

Címkék: halloween debrecen jelmez kamaerotika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr813336921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása