Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

Mikulány

2011.11.22. 20:25

szerző: Szilvia MaciAMálnásban

 

Már csak pár nap van a Novemberből. Közelednek az ünnepek, ezért mutatok pár olyan ruhadarabot, amivel emlékezetessé teheted a hideg téli estéket, éjszakákat. A legtöbb szexi jelmezünk kifejezetten hálószobai ünneplésre készült, de van köztük néhány visszafogottabb darab, melyet akár bulizni, vagy igény szerint munkahelyre is felveheted!

Íme a választék a teljesség igénye nélkül!
 

Üzletünkben bármelyik darabot megnézheted, felpróbálhatod, és ha tetszik azonnal meg is vásárolhatod! Hatalmas választék, kiváló minőség, megfizethető ár! Várunk :))

 

LollySanta Lady dressHeartbellSanta's Helper setSanta's Helper babydollSnowflake chemiseSnowflake costumeSnowflake setSnowflake dressDevil dress - Obsessive Devil dress

 


Káma Fehérnemű szaküzlet Debrecen, Csapó u. 51. 
Nyitva: h-szo 10-20
Tel: 06 30 619 3637

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr453404308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása