Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

Biker girl

2011.08.13. 19:09

szerző: Szilvia MaciAMálnásban

Biker girl 

Ismerjétek meg a csábítóan mosolygó, vágyakozó tekintetű, a lengén feketebőrbe öltözött nőt a Baker girl-t és a legújabb modelleket a Be Aggrressive sorozatból. Bevállaltok valami vadítóan szexit? 

A csábító Biker dress, a bátor Biker set bikini és a merész Biker vest & shosrts nem csak a motorizált hölgyeknek készült ajánlat. A bőrhatású anyag valamint a nyomott minták, az ezüst adalékok és a modern design megszédítik a férfiakat, akik elnyerik a hölgyek szívét. Engedjétek, hogy az Obsessive hosszú útra invitáljon Benneteket, szeressétek a kihívásokat!

Biker set

Az igazán bátor csábítóknak készült a Be Agressive sorozat új igazán vad szettje. A bikini nyakban és háton köthető meg. A melltartó kosarai között és a tangán fémkarika díszt helyeztek el, amely összeköti a csábító elemeket. A szett széleit bőrhatású anyaggal varrták körbe. A szett igazi pikantériája a nyitott melltartókosarak és a nyitott tanga, ami csak fokozza az érzékiséget. 

Méret: S/M.


Biker set
 

 

 

 

Biker vest & shorts

Az igazi vadmacskáknak készült a Be Agressive sorozat szexi dzsekiből és sortból álló szettje! A sort zipzárral és egy övvel csatolható be. A tökéletes testhez igazításban az állítható hátpántok lesznek segítségükre. A pikantériát az aszimmetrikus zipzár és az anyagon elhelyezett nyomott minták csak fokozzák. 

Méret: S/M.


Biker vest & shorts
 

 

 

Biker dress

Légy Te is tagja a Be Agressive sorozat új modelljeivel száguldó funok csapatának. A fekete bőrutánzatú anyagból készült széles övvel szerelt szexi ruhácska fantasztikusan hangsúlyozza szívünk vadságát. A háton keresztezett állítható pántok segítenek tökéletesen testhez igazítani ezt a modellt. 
Az egészet ezüstcsatokkal és nyomott mintákkal díszítették. A ruha hátulsó része rugalmas szövetből készült. A szetthez egy a csípőn megköthető tanga is tartozik. 

Méret: S/M.


Biker dress
 

 



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr983151317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása