Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

 Nyári bikini akció a KÁMA EROTIKA BARLANGBAN!

Minden fürdőruha és bikini 10 % kedvezménnyel szeptember 30-ig vagy a készlet erejéig!

Istennők bikiniben  

 

Az Obsessive a legújabb trendet követő hölgyek elé ment azzal, hogy bevezette az új háromrészes fürdőruháit. Az egzotikus Kiwi, az édesen rózsaszínű Litchi és az örömteli sárga Papaya nem csak finomak hanem rendkívül nőiesek és kényelmesek. A három szett mindegyike három részes: az alakformáló melltartóból és két pár női alsóból a telifenekű slipből és kivágott tangából áll. 

Az új Pin-up stílusú kollekciót az Obsessive szaftos gyümölcs színekben készítette, amely rendívül jól harmonizál a lebarnult bőr színével és a csábítóan kialakított fazonoknak köszönhetően gyönyörűen kiemeli a női test látványát a nyári tájakon. 

 


Istennők bikiniben - Obsessive Litchi

 
 
Papaya

Kellemesen érzéki három részes fürdőruha, amely melltartóból és kép pár alsóból:tangából és slip-ből áll. A kompletett finom, kellemes tapintású szövetből készült. A kényelmes nyaki és háti kötéseknek köszönhetően tökéletesen testhez igazítható, tökéletes komfort érzetet biztosít. A slip-et " Etno" motívummal ellátott eredeti szalag díszíti. A szett intenzív színvilága aláhúzza test nyári barnaságát, gyönyörűen kiemeli a női test előnyeit. 

Méret: XS, S, M, L.


Papaya - Obsessive PapayaPapaya - Obsessive PapayaPapaya - Obsessive Papaya

 
Papaya - Obsessive Papaya
 
 
Litchi

Nagyon nőies, finom, puha, rugalmas anyagból készült három részes fürdőruha szett. A szett melltartóból és két pár alsóból: tangából valamint slip-ből áll. A szett rózsaszínű, fehér pöttyökkel telítve. A melltartó kosarai között valamint az alsón rózsa alakú díszítések láthatóak. A melltartó nyakban és a háton köthető meg ami segít az ideális testhez igazításban és a mell kiemelésében. 

Méret: XS, S, M, L.


Litchi - Obsessive LitchiLitchi - Obsessive LitchiLitchi - Obsessive Litchi

 
Litchi - Obsessive Litchi
 

 

 
Kiwi

A melltartóból és két pár alsóból /tanga és slip/ álló szexi fürdőruha szett, finom, rugalmas anyagból készült. Az egész szett üdítően zöld színű, édes kis fehér pöttyökkel tarkítva. A vállpántok a melltartó kosarairól indulnak és nyakban valamint a háton köthetőek meg, segítségükkel a melltartó gyönyörűen testhez igazítható, fantasztikusan kiemeli a mellet. A melltartó kosarai között, a slip oldalán gyönyör piros masnik díszelegnek. 

Méret: XS, S, M, L.


Kiwi  - Obsessive KiwiKiwi  - Obsessive Kiwi

 
Kiwi  - Obsessive Kiwi
 

Káma Erotika Barlang
Fehérnemű és erotikabolt

Debrecen, Csapó u. 51 (székelykapus ház, pince)
Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig
Tel: 06 30 619 3637

 

 

Címkék: pinup erotika debrecen fehérnemű bikini káma fürdőruha

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr923171706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása