Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

 

Nyakunkon a Karácsony, mégis sokan vannak akik nem tudják mivel lepjék meg kedvesüket. A napokban érkezett a KÁMA FEHÉRNEMŰ BOLTBA teljesen új fehérnemű márka, ami igazság szerint nem is a fehérnemű kategóriába tartozik, hanem inkább clubwear, azaz partyöltözet. Táncoslányok kedvenc viseletei ezek, de miért ne viselhetné otthon bármelyik csinos háziasszony, aki el akarja csavarni partnere fejét. Hangsúlyoznám a csinos jelzőt, ugyanis ezek a rucik kiemelik a test domborulatait, és csak akkor tudsz bennük csábítani, ha nem fodrozódnak hurkák oldaladon, pocakodon. (*Ducibb csajok is találnak nálunk megfelelő rucikat, hatalmas választékunk van extra méretű nagyon szexi fehérneműkből is!)

Hölgyeim, itt a lehetőség, hogy feledhetetlen élményben részesítsétek életetek párját! Keress egy pörgős latinos zeneszámot, gyakorolj kicsit egyedül, majd öltsd magadra új szexi rucidat, és  lejts forró erotikus táncot szerelmednek!

Uraim! Ha nincs még ötleted, lepd meg kedvesed egy ilyen forró dress-szel. Ez valójában Neked lesz ajándék! Főleg, ha kapsz hozzá egy erotikus műsort is szerelmed előadásában!

Na de nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek helyettem a képek:

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr733472569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása