Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

 Győztes csak egy van! -

2011 év Fogysztói Arany Babérkoszorú díj
 
Az idei esztendőben is az Káma Fehérneműboltban forgalmazott egyik legkedveltebb fehérnemű és szexi jelmez gyártó, az Obsessive nyerte el, immár negyedik alkalommal a fogyasztók által megitélt "2011 év Fogysztói Arany Babérkoszorú" elnevezésű díjjat. 
 
 
 
Üzletünkben megtalálod a teljes Obsessive kollekciót.
Gyere hozzánk bátran, ha szexi jelmezt, csábító fehérneműt, vagy kényelmes, de nőies hálóöltözetet szeretnél. Tökéltetes minőség, barátságos és szakszerű kiszolgálás, hatalmas választék vár Rád!
Káma Fehérnemű és Erotika Barlang Debrecen, Csapó u 51. Nyitva SZOMBATON is 10-20 óráig!
 
Az Obsessive vezetőségének szavai: "Borzasztó jó érzés annak a tudátában lenni, hogy naponta több száz ember él át meghitt pillanatokat az egész világon az Obsessive fehérneműiben. Biztonságot nyújt, hogy Önök Így értékelik az eredeti design-t, az anyagok minőségét és az exclusív csomagolást. Érezzük, hogy termékeink egy csipetnyi érzékiséget, pikantériát visznek az életükbe. 
Boldoggá tesz minket, hogy ez az elismerés a fogyasztók őszinte véleményét és szimpátiáját tükrözi. Nagyon köszönjük! 
Igérjük, hogy a jövőben is következetesen kifogjuk elégíteni az igényeiket és álmaikat."
 
Wild Wild Girls - Az ihletet adó fehérség - Táncolj velem! - Megzabolázva -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr893356758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása