Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

Egzotikus szépség 

Az ihletet sugalmazó lila és a romantikus menta találkoztak a Lilac modellekben, azért, hogy úgy, mint az „Ezeregy Éjszaka Meséiben” egzotikus érzékiséggel telítsék az életeteket. 

A gyönyörű Seherezádé legendája él a „Palace of Love” kollekcióban. A maximálisan bájos és titokzatos Lilac fehérnemű család azon hölgyeknek készült, akik szeretik a puha virágmintával ékesített, szerény zsinórozással dúsított, csipkéből készült elegáns modelleket. A szexi Lilac teddy body, a mágiával teli Lilac chemise kombiné, a pikánsan zsinórozott Lilac thong és a csábító Lilac garter belt harisnyatartó egy mesevilágba vezetik be Önöket. 

Lilac chemise

Lila és menta színötvözetű elasztikus anyagból készült érzéki kombiné. Az egész alkotást a romantikus csipkedíszítések és a függőleges zsinórozás teszi bájossá. A melltartó kosarai finom csipkéből készültek és a háton megköthető szalagpántok segítségével a kombiné tökéletesen testhez igazítható. A szetthez tanga is tartozik. 

Méret: S/M, L/XL.


Lilac chemiseLilac chemise
 

 

 

 

Lilac teddy

A lila és a menta színeit ötvözve készült ez a romantikus és szexi body. A merevítős melltartó, az állítható pántok és a hármas kapocs garantálják a mell gyönyörű expozícióját. A melltartó kosarait finom csipkével díszítették. A melltartót és a tangát szalagokkal és hímzésekkel átszőtt gumival kapcsolták össze. 

Méret: S/M, L/XL.


Lilac teddy

 

 

 

 

Lilac garter belt

Rugalmas, menta színű szalagokkal és csipkével díszített, lila szövetből készült érzéki harisnyatartó. A masniban végződő lecsatolható harisnyát tartó szalagok teszik teljessé ezt a modellt. 

Méret: S/M, L/XL.


Lilac garter belt
 

 

 

Lilac thong

Menta színű díszítéssel ékesített lila anyagból készült az ágyékban nyitott, provokatív tanga. A pikantériát csak fokozza a szalagból készült zsinórozás. Hátul egy pici kis masni látható. 

Méret: S/M, L/XL.


Lilac thong Lilac thong

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr223151292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása