Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

Pin me up!

2011.08.22. 16:56

szerző: Szilvia MaciAMálnásban


Érzéki szavak -

Érzéki szavak 

 

Édes vagy frivol – miről álmodozol?
Az Obsessive segít megvalósítani az álmaidat a Pinup cuties kollekció legújabb modelljeinek köszönhetően. 

Az érzéki Gossip chemise és a kis huncut Gossip top &shorts szett valamint a csábító Siren babydoll a XX század közepének ikonjai világába vezet be Benneteket. A pinup lányok szexepilje diszkrét vendége lesz hálószobáitoknak, ahol a mennyei eufória állapotába repít majd Benneteket.

 

 

 
Gossip chemise

Az intenzív mokka és a frissítő türkiz hatására különleges érzés kerít majd hatalmába. A klasszikus és érzéki hálóing rugalmas anyagból készült a szélein diszkrét, átlátszó betéteket helyeztek el. Ez a szett a Pinup Girls világába vezet el. Az állítható vállpántokat masnikkal díszítették. A szetthez tanga is tartozik. 

Méret: S/M.


 

 
Gossip chemise
 

 

 

 
Gossip top & shorts

A kávé intenzitása összefonódott a lagúnák kék színével azért, hogy a Pinup Cuties kollekció, új élményekkel ajándékozzon meg. A kombinén olyan függőleges betéteket használtak, amely optikailag megnyújtja az alakod. A slippet masnival díszítették. 

Méret. S/M, L/XL.


 
Gossip top & shorts
 

 
Siren

Bájos, fukszia és fekete színű babydoll tangával kiegészítve, amely átlátszó hálóból készült. A rózsaszín szőrme a hímzések és a csillogó díszek a Pinup girls stílus szerint teszik bájossá a szettet. A vállpántok állíthatóak. A felsőrész szalaggal köthető meg. 

Méret: S/M, L/XL.


 
Siren
  

 

Mindhárom modell megvásárolható a KÁMA EROTIKA BARLANGBAN!


Debrecen, Csapó u. 51.

Tel: 06 30 619 3637

Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig

 

 

 

 

 

Címkék: pinup erotika debrecen fehérnemű káma szexshop obsessive

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr803171457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása