Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

Nem találsz magadra megfelelő melltartót? Eleinte jónak tünt, de most a hátadon felcsúszik, elől meg kiesik belőle a melled? Vagy bevág oldalt, szétvágja a vállad... Találd meg a Neked való méretet, és nagyobb eséllyel vásárolhatsz magadnak kényelmes fehérneműket.
A következő táblázat segítségével megtudhatod, hogy mi az a melltartó méret, ami pontoasan Rád való. Ez a táblázat az általunk forgalmazott KrisLine fehérnemű termékcsalád hivatalos kiadványa. Használata rendkivül egyszerű. Mérd meg a mell alatti körméretedet. Kerekítsd úgy hogy 0-ra vagy 5-re végződjön. A kapott eredmény adja meg a melltartó méreted számmal jelölt részét. Majd mérd meg a mell körméretét a legnagyobb szélességnél. Ez az adat pedig a melltartód kosárméretét fogja megmutatni.
Ha például a mell alatti körméreted 74 cm, a mell legszélesebb pontján 96 cm, akkor a legmegfelelőbb melltartó a 75 DD méretű lesz számodra. Látod milyen egyszerű?

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!
Káma Erotika Barlang

Size Char for Kris Line

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr813369138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása