Káma Fehérnemű és Erotikus jelmezbolt

Káma Fehérnemű Debrecen, Csapó u. 51. Nyitva: h-szo 10-20. Erotikus és klasszikus FEHÉRNEMŰK, szexis jelmezek, harisnyák, combfixek, bugyik, bikinik, extra méretű melltartók, exkluzív ruhadarabok leánybúcsúra, nászéjszakára, mézesketekre. Szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás, Debrecenben egyedülállóan nagy választékban, kiváló minőségben. Ez a Káma Exkluzív Fehérnemű szaküzlet, melynek virtuális boltjába akkor is bejöhetsz, ha az igazit éppen nincs lehetőséged felkeresni. Várjuk kérdéseid, hozzászólásaid, és lehetőség van bármelyik ruhadarab megrendelésére is.

Friss topikok

Linkblog

 Íme egy igazán vadító összeállítás vadmacskáknak, és vadulni kívánó cicusoknak!

Ha szereted a lakk, bőr, és vinil cuccokat, fűzőket, szetteket, akkor a KÁMA EROTIKA BARLANG lesz a kedvenc shopping helyed!

Káma Erotika Barlang
Fehérnemű és erotikabolt

Debrecen, Csapó u. 51 (székelykapus ház, pince)
Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig
Tel: 06 30 619 3637

 

 
Ferraria vest & skirt

Merész, három részes, mellényből, mini szoknyából és tangából álló, tűzpiros vinil komplett. 
A mellény az állógallérig zipzározható. A különleges, alakformáló varrásoknak köszönhetően 
ragadozó jelegű lett. A teljes komfort érzet érdekében, hátul egy elasztikus anyagú betétet alkalmaztak, ami még zsinórozással is ki lett egészítve,úgy, hogy könnyedén testhez igazítható legyen. A mini szoknyán elöl két függőleges, csábító zipzár található. A kényelmes felvétel és viselet érdekében, a szettet hagyományos kapcsolással, valamint hátul, elasztikus betéttel is ellátták. Nem csak motorozáshoz vagy zárt bulikra ideális. 

Méret: S/M.


Ferraria vest & skirtFerraria vest & skirt

 
Ferraria vest & skirt
 

 
Caroline

Fényes vinilből készült luxusfűző a BeAgressive sorozatból. A fűző hátul hosszában zipzározott, aminek köszönhetően könnyedén fel és levehető. Elöl és az oldalain érdekes zsinórozás található. A megfelelő kialakítás biztosítja a mell szép kiemelését és a csípő kihangsúlyozását. A fűző 4 függőleges merevítéssel, valamint állítható és lekapcsolható harisnyatartóval készült. A szetthez tanga is tartozik. 

Méret: S/M.


Caroline

 
Caroline
 

 
Agnes

Fényes vinilből készült hosszú, luxusfűző a BeAgressive sorozatból. A fűző elől hosszában zipzározott, aminek köszönhetően könnyedén fel és levehető, hátul, viszont zsinórozott. A tökéletes testhez igazítás, valamint a kényelem biztosításárának céljából két középen megkötött szalaggal látták el. A megfelelő kialakítás biztosítja a mell szép kiemelését és a csípő kihangsúlyozását. A fűző hat állítható, függőleges merevítővel készült, valamint 
állítható és lekapcsolható harisnyatartóval. A szetthez tanga is tartozik. 

Méret: S/M.


Agnes

 
Agnes
 

 
Obsydian teddy

Felvillanyozó body, elasztikus anyagból. A melltartó kosarai között a pántok kapcsolásán, 
ragadozó jelleget sugárzó fémkarika. Az oldalt megköthető tanga zsinórjai szintén egy karikán vannak átfűzve. Az alsó és felső részeket anyagcsíkkal kötötték össze, ami az esetleges alkati hibákat eltusolja, egyúttal szépen kihangsúlyozza a csípőt. Nem csak egy éjszakai őrültséghez, hanem egyben egy kiválóstrand viseltnek is tökéletes ajánlat. 

Méret: S/M.


Obsydian teddy

 
Obsydian teddy
 

 
Pussycat

Igazi ragadozó cica jelmez. A szettben megtalálható a fűző a slip, a térdfix és a kesztyű valamint a nyakörv és a cicafüles fejpánt. A fekete vinilből készült fűző oldalt zipzározott, elöl viszont zsinórozott, aminek köszönhetően tökéletesen testre igazítható. A slip gyönyörűen kiemeli a feneket. A kesztyű és a térdfix rugalmas szövetből készült. A vinil nyakörv és az öv szintén a szett tartozéka. Ez egy igazi kihívás a bátor hölgyeknek. 

Méret: S/M.


Pussycat

 
Pussycat
 

MistressCarmenLaviniaScarletCarmen redMichelle

Címkék: erotika debrecen fehérnemű lakk fűző káma szexshop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyibolt.blog.hu/api/trackback/id/tr873171745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása